+421 908 053 010 bojnice@rekreacnestrediska.sk

Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana osobných údajov (GDPR)

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké osobné údaje zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ:
Rekreačné strediská Slovakia s.r.o., Konventná 7, 81103 Bratislava
DIČ: 2023231353
IČ DPH: SK2023231353

Slovenská republika
Právna forma: s.r.o. ,

zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

– súbory cookies

– osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho “Kontaktného formulára”, „Objednávky“ a “Zaregistrujte sa pre odber noviniek”

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom našich formulárov, budú použité výhradne pre účely, pre ktoré boli určené, a to:

– údaje z “Kontaktného formulára” a „Objednávky“ výlučne pre potreby spätného kontaktovania sa s vami,

– údaje z formulára “Zaregistrujte sa pre odber noviniek” výlučne pre potreby zasielania našich elektronických newsletterov s informáciami z aktuálneho diania v našej spoločnosti – pozvánky na výstavy, konferencie, PR akcie, informácie o novinkách vo výrobnom sortimente, v poskytovaných službách a pod.

Ako odvolať súhlas

Vaše osobné údaje spracúvame na základe vášho súhlasu, ktorý môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odkazu umiestneného v päte každého newslettera.

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäti prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a ďalšie nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Pre reklamné účely používame Google Remarketing. Doba používania súborov cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať

Zmenu nastavenia v používaní súborov cookies je možné uskutočniť v rámci každého internetového prehliadača v sekcii Nastavenia. Odstránením alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

– prístup k svojim osobným údajom

– právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania

– právo namietať proti spracúvaniu

– právo na prenosnosť údajov

– právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Práva dotknutej osoby

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje (dotknutá osoba) má právo od nás požadovať prístup k svojim osobným údajom a právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, právo na prenosnosť údajov a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

    Rekreačné zariadenie Bojnice – Nad Zámkom
    Rekreačná
    972 01 Bojnice

    Manažér: Juraj Mikuš
    Tel.: +421 908 053 010
    Email: bojnice@rekreacnestrediska.sk

    NAŠE ĎAĽŠIE STREDISKÁ

    Horský hotel Bartoška
    Čremošné 137
    039 01 Čremošné-Turčianske Teplice

    Manažér: Mária Bielichová
    Tel.: +421 908 470 376
    Email: bartoska@rekreacnestrediska.sk


    Rekreačné stredisko Tesáre
    95621 Tesáre
    okres Topolčany

    Manažér: Miloš Vavrda
    Telefón: + 421 905 877 661
    Email: tesare@rekreacnestrediska.sk


    RZ Prašník-Dúbrava
    922 11 Prašník
    okres Piešťany

    Manažér: Miroslav Kaclík
    tel: +421 911 288 834
    email: prasnik@rekreacnestrediska.sk